site logo

Søslag med modelskibe

DMTG opstod oprindelig som en samlende side til at beskrive "søslag med modelbåde", hvor man byggede fjernstyrede modeller af slagskibe, krydsere og destroyere i skala 1:144 til simulerede søslag. 

Navnet Danish Model Task Group blev foreslået af et af vores medlemmer. Ud fra en påstand om at NATO's kaldenavn for den danske flåde var "DTG, Danish Task Group" og det faktum at vi kun sejler med modeller af krigsskibe. Så skulle siden hedde "DMTG, Danish Model Task Group".

Mere info : Google "RC Warship Model Combat".

(Det er efterfølgende ikke lykkedes af finde links, der understøtter at DTG faktisk var et NATO kaldenavn - men det er vist af mindre betydning).

Planer for fremtiden

Siden vil fremover blive brugt domænet til at afprøve webprogrammering og beskrive nogle af de andre projekter, som jeg vil få brug for at beskrive online under en eller anden form.

Undervejs vil siden blive opdateret med tidligere artikler og information om Søslag med modelskibe. Jeg har ikke helt sluppet tanken om at få bragt søslag til Danmark. Der er nogen grundbetingelser, som skal være opfyldt for at det blive realistisk at gennemføre de første søslag.